.

perjantai 28. syyskuuta 2012

Lahjuksia=)

Heippa!Mulle on tuputettu synttärilahjoja vielä tälläkin viikolla.Voi voi mitenkähän pitkään mä ihailin tuota lamppua paikallisen elektroniikkaliikkeen ikkunassa.Aina ohi mentäessä.Ikäänkuin varmistaen,että siellä se vielä on.
Armas sai mut itkemään,kun viikolla raahas sen meille kotiin.Osas kyllä yllättää mut täydellisesti.Täydellisen vanhan ajan tyyliin,vaikka onkin metallijalalla.Ei haittaa.Mulla on sellanen tunne nyt,että mä en tarviis enää yhtään mitään=)
Tuo lamppu saa minut hymyilemään=)Jotta ei ihan turha lamppu ole.
Minttukin soitti mulle viikolla,että tuu käymään.Mulla on sulle paketti.Olipa rakas tilannut mulle pinossa olevat kaksi tyynyä ja samanmoisen peitteen.Äärimmäisen mukavia tunnetiloja oon saanut kokea tällä viikolla.Ja kiitos kuuluu rakkaille=)
Oonkin pyöritellyt päässäni ajatusta,kun menen sunnuntaina Ikeaan,että hallitse halusi ja hillitse himosi.Niin ettei tule niitä hirvittävän isoja heräteostoksia.Ihmekauppa se Ikea.Silmät kiinni siellä vissiin pitäis kulkea.Tai ainakin hammasta purren.Tai ainakin miettiä sitä,että jos mulla on kaapissa jo sata lautasta,tarviinko mä niitä lisää.Mä oon aika nuuka.No,mutta hyvää viikonloppua sulle ja syyskuun viimeisiä päiviä=)

tiistai 25. syyskuuta 2012

Ikea haaste=)

Heippa!Liisalta(Liisan kotona-löytyy mun blogiluettelosta)sain Ikea haasteen.Kolme tuotetta pitäisi valita Ikea luettelosta ,mitkä haluaisi.Niitähän luettelosta löytyy vaikka muille jakaa.Tässä muutama sivu uudesta luettelosta,mitkä minua ainakin inspiroi.
Ihana pesäke=)
Lyrik lattiavalaisin kolahti minuunkin.Suloinen.
Ektorp-n sohva mieluusti kolmen istuttava tai sitten tuo kuvassa oleva divaanisohvakin kävisi vallan mainiosti.Valkoisena,kiitos=)
Sunnuntaina mä sullon kuitenkin siniseen Ikean kassiin ainakin tuon Barbar tarjottimen.
Arv lautasia.
Ja samoja kulhoja.Vaaleanpunaisena.
Ja Tindra mys tuoksukynttilöitä.Haasteen heitän kolmelle bloggaajalle.Kirsille,Tää ois tän koti.Susannelle,Susanne blogiin ja Irmastiinalle,Villa ruusukumpuun.Kaikki edellä mainitut löytyy mun blogiluettelosta.Olkaatten hyvät!

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Juhlien jälkeen=)

Juhlat on juhlittu.Neljä koiraa ja about viisitoista kaksijalkaista pisti kyllä vipinää meijän kotiin perjantaina.Juhlahumu oli ylimmillään ja hauskaa oli=)No,nyt voinkin sitten rauhoittua arjen koitoksiin divaanissa.Se ei ole synttärilahja,vaikka niin mieluusti Ikean divaanin meille haluaisinkin.Läheltä löytyi tämä mekanismituoli,minkä saa laitettua divaaninksi,jos niin haluaa.Olkkariin se matkas armaan telkkarihuoneesta=)Eipä mun enää oikeastaan tarvii haaveilla siitä Ikean divaanista.
Juhlissa syötiin suolaista hyvää ja salaattia patonkien kera.Jäljelle jäi enää nuo virkatut herkut=)
Lahjapaketeista kuoriutui lasipurkkeja.Pentikin ja Amanda B:n tuotantoa.Sisällä on suussa sulavia karkkeja=)
Runokirjasta kivoilla kuvilla ja mietteillä=)
Ja kynttilöiden suurkuluttaja ilahtuu aina uusista kynttilöistä.
Kaunis kukkakimppu oli rakkaalta siskolta.Niin on hekumalliset värit siinä=)
Sunnuntai päivää voisikin jatkaa Sydänystävän teellä divaanissa makoillen.Kunhan armas saa ensin formulat katsottua.48 vuotta tuli meikäläiselle täyteen.Armas osaa kyllä lohduttaa mennen tullen,ettet sä vielä mikään vanha ole.Sitä vaan aina jaksaa ihmetellä,että miten nopeaan vuodet vierii.Siksi se hetkessä elämisen taito on vaan niin tärkeetä.Ite kullekkin.Kunpa se aina onnistuisikin!Sitäkin harjoitellessa kivaa sunnuntaita ja uutta viikkoa sulle=)

torstai 20. syyskuuta 2012

Kuvat=)

Heippa taas!Olohuoneeseen saatiin vähän väriä lisää seinään.Innostuin tuosta valokuva ompelusta oikein perusteellisesti.Lasten ala-aste aikaisille mustavalkokuville tein kangaskehykset.Ja värikäs kuvakollaasi näyttää tältä.
Makkarinseinä sai myös omansa meidän hääkuvasta ja häärunosta.Musta nää on älyttömän kivoja jos vertaa esmes puisiin kehyksiin.Persoonallisia ainakin.
Vielä on pari muuta kuvaa oottamassa omia kehyksiään.Kunhan vielä keksin niille oman paikan.Ehkäpä tuohon tötterön toiselle puolelle.
Olohuoneen lamppukin sai uuden verhoilun ruusupohjaisesta kankaasta.Kätevää uudistusta,kun sitä haluaa. 
Ja tässä vielä valon kanssa.Pöytälampuilla saa kivan tunnelman.Hyvästi kattolampun käyttö.Kynttilöitä vielä lisää kehiin tunnelmaa tuomaan.Tänään pitäisi ruveta siivoamaan ja/tai leipomaan.Huomenna pidetään kesänlopettajaisia ja juhlitaan synttäreitä.Niiden kunniaksi voisi vaikka korkata muutaman karpalosiiderin=)Hyvää viikonloppua!

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Antiikkipöytä=)

Armaalle,kun soitin töistä perjantai iltana,se sanoi,että täällä on sua aamulla oottamassa antiikkipöytä.Minäpä heti tietysti kyselemään,että minkäläinen?Siinä on pitkät,kapeat jalat ja yksi iso laatikko edessä.OOOOOHHHHH!Minkävärinen?Puunvärinen.AAAH!Isäntä tuumasi,että kyllä hän sinun makusi tuntee.Tämä on varmasti mieluinen sinulle.
Ja oikeassa oli.Tämä on enemmän kuin mieluinen.Koko eilinen päivä meni uuden pöydän huumassa.Onneks olinkin viikolla vähentänyt huonekalujen määrää olkkarissa.Toinen rautasohva on purettu ja se matkaa tänään takasin Mintun luokse.Siivoaminen on niin äärettömän paljon helpompaa,kun on tilaa ympärillä.
Pöydän ihana laatikko sai jo pohjapaperin ja taidanpa tehdä tuosta kynttilälaatikon.Mitäpä tämä komeus sitten maksoi?Ei yhtikäs mitään!!!!Täysin ilmainen.Olin jo kysellyt tuttujenkin tutuilta jospa heillä olisi vanhoja huonekaluja,joita voisin sitten vaikka ostaa.
Tämä pöytä olisi kuulemma mennyt polttopuiksi!Mutta siinä se töröttää koko ihana komeus.Aarteiden aarre.Kuulen oikein korvissa miten se henkii vanhan ajan tunnelmaa........
Täytynee antajille käydä jonkin sortin kiitos kassi ostamassa.Presidentti kahvia,kukka,ehkäpä suklaata.Ihana pöytä,ihana aarre.Kannattaa kysellä tutuilta ja tuttujenkin tutuilta vanhojen tavaroiden perään.Jospa käy yhtä hyvä flaksi kun mulla.Aurinkoista sunnuntai päivää ja uutta viikkoa sulle=)

perjantai 14. syyskuuta 2012

Leikekirjat=)

Mulla on tapana laittaa hautumaan jäävät inspikset leikekirjaan.Niitä mulla on tasan kaksi.Uusimman päällystin kankaalla.
Hautumaan jääneet ideat löytyy sitten näpsäkästi sieltä.
Vanhemmassa leikekirjassa mulla on myös kaikki kuningas reseptit.Suussa sulavat herkut.Varmassa tallessa.Oikeastaan se onkin semmonen sekametelisoppa koko kirjanen.Kuvat,runot ja reseptit kaikki samassa kansissa.
Sulassa sovussa niiden kuningas ideoiden kanssa.Sisustuskirjoja lukiessa mulla on aina leikekirja vieressä,mihin sitten laitan muistiin sen ajatuksen tai idean.Kätevää.Kuka niitä kaikkia muuten muistaa=)
Inspishuoneen sivuseinäkin on saanut omat kuvansa.Lehdistä.Parhaita paloja,ideoita toteuttamiseen.
Eilen illalla toteutin yhden idean.Käyttämättömästä suihkuverhosta ompelin uuden työkassin,vanhan ja rispaantuneen tilalle.Sisälle laitoin vuorikankaan,jotta on napakampi.Iltapäivällä saankin heittää uuden kassin olalle,kun lähden töihin=)Siksipä tulin toivottamaan sulle mukavaa ja lämmintä syksyistä viikonloppua=)Poltellaan kynttilöitä ja nautitaan elämästä=) HEIPPA!

tiistai 11. syyskuuta 2012

Open all hours!

No se ei meillä oo keittiö.Tai no itsepalvelulla kyllä.Pitipä kokeileman tätä tekstaustakin,kun se nyt täällä on villissyt monellakin.Printattuna ja maalaamalla.Vihreä väri lähti henkarista.Pahvinpalalle liimattu kangaspohja ja siihen vähän hörsylää niin sanotusti koristeeksi.Ja ihan vihreällä tussilla sitten haluttu teksti.Tällä kertaa se oli Open all hours.
Kyltti ei siis oo keittiössä,vaan mun inspishuoneessa.Vitsi kun niitä inspiksiä vilisee,nyt;)
Innostuinpa näemmä sitten oikein kunnolla tuosta henkarikoristelusta.Vanha valokuva sai kehykset kankaasta.Ohuelle kartongille ompelin koneella kankaat kehystämään valokuvaa.
Pitääpä Isältä kysästä kuka tuossa kuvassa nyt olikaan?Kaunis daami joka tapuksessa Isän puolelta.
Laatikkopäällystämistä hyllypapereilla ja kankailla.Silmäniloja=)
Ja keskeneräisyyksiä.Oottamassa.Jos se nyt tulee,kun on Open all hours=)Idearikasta viikkoa sulle myös!

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Täkki reissu=)

Täkkejä ei oo koskaan liikaa eikä tyynyjä.Perjantaina läksin Villen(poikani)autolla pienen paikkakunnan pienen pienelle kirpparille.Aattelin kankaita(=vanhoja verhoja,pöytäliinoja) lähtee etsiskelemään,kun on muutama tyyny oottamassa päällysiä.
Kankaita en nyt tyynyihin löytänyt.Mutta ilo oli ylimmillään,kun myyjä pyysi kolmesta täkistä ja tuossa sohvalla olevasta parisängyn peitteestä VIISI EUROA!Hiphurraa!!!!!!Nyt oli kyllä löytöjen löytö.Kiitin myyjää äärimmäisen ystävällisesti ja sanoin palaavani uudestaan=)
Kaksi täkkiä on päässyt pesukoneen ja kuivauksen jälkeen sohvan nurkkaan.Näissä vanhoissa täkeissä on oma viehätyksensä.Niin ja värikin on niin mun mieleen.
Kolmas kukallinen täkki on Mannin mieleen.On hyväksi testattu ja havaittu.No,ei mun iloa saanut kääntymään,vaikka Villen auto ei suostunutkaan kuljettamaan mua ja mun uusia täkkejä takaisin kotiin.Siellä se töröttää kirpparin pihassa vieläkin.Se auto.Tarttee varmaan tänään lähtee se hinamaan sieltä pois=)
Voihan se olla että se nyt lähtee käyntiin.Jospa siinä olikin vaan jokin väliaikainen häiriö.Hope so!
Näitä tunnustuksiakin on tullut tänne kolmen kappalein.Sylviltä,Elämää luonnosta.Marilta,Sekasortoa blogista ja Hannelta,Punaisesta talosta maalta.Kaikki edellä mainitut löytyy mun blogiluettelosta.Kiitos teille=)Viidelle blogille olisi nämä laitettava jakoon.Aattelinkin jakaa tämän teille kaikille,jotka täällä käytte pyörähtelemässä.Jos haluat,ota mukaan!Oleppa hyvä=)Ja mukavaa ja pirtsakkaa sunnuntai päivää ja uutta viikkoa taas sulle=)Heippa!

torstai 6. syyskuuta 2012

Liisoilta,

Liisan kotona ja Vaniljainen (molemmat löytyy mun blogiluettelosta)tuli kopsattua idea tähän kerrostarjottimeen.Kirpparilöytöisiä astioita kaikki tyynni.Ja sitten vaan sommitellaan mieluinen pino ja pikaliimalla kiinni.
Aika näppärää.Ja vie sitten tilaakin vähemmän,kun on kerroksessa tarjottavat.Näitähän vois vaikka liimailla lisää=)
Alkavien vapaitten kunniaksi tarjotin täytettiin suklaakekseillä ja piparminttu karkeilla. 
Kaapinkätköistä laitoin lisää turkoosia keittiöön.Indiskasta jo vuosia,vuosia sitten ostetun tarjottimen.Viime sunnuntain Strömsössä vilahti samanmoinen=)
Kaupanhyllyltä löysin turkooseja lyhtykynttilöitäkin.Aika hailakka,kun palaa,mutta turkoosi kuitenkin.Nyt onkin mukava taas poltella ulkotulia,kun on niiiin pimeetä.Syksy on tullut.Mukavaa viikonloppua sulle ja nyt mä lähen keittään kahvit.Heippa=)